Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Optreden in Gallery Untitled te Rotterdam PLUS “De Grote Hanneke Hendrix Gaat Met Aswoensdag On Tour”-Tour! ~ deel 3: Noord-Holland ~

januari 13 @ 15:30 - 18:00

| €10

Zondag treedt Hendrix op in Gallery Untitled te Rotterdam. Op het program die dag ook de Rotterdamse contrabassist Eddy Nielsen en het jonge pianotalent Jetse de Jong. Alsmede de finnisage van Lenny Oosterwijks expositie Heraclitus.

Kaarten alhier: KLIK.

adres: Koningsveldestraat 14, Rotterdam, Netherlands
mail: info@untitled2011.com | phone: +31 (0)651426758 | site: http://www.untitled2011.com

Over Gallery Untitled:
Gallery Untitled is inmiddels een begrip in Rotterdam geworden. Met kunst, literatuur en muziek in de galerie met optredens tijdens tentoonstellingen van bekende schrijvers, dichters en muzikanten zoals Wilfried de Jong, Loes Luca, Ramsey Nasr, Nico Dijkshoorn, Shirma Rous, Hugo Borst, Elfie Tromp, Ntjam Rosie en David van Reybrouck is

Lenny Oosterwijk begon in 2011 op de begane grond van zijn woning in Rotterdam Noord Gallery Untitled. Hij is art director (van o.a. RAILS) en fotograaf (hij won de Zilveren Camera portret in 2016). Al snel deed Gallery Untitled mee aan diverse kunstbeurzen in binnen- en buitenland. Samen met zijn galerista’s Lisa Diederik en Sanne Jacobs wist Lenny Oosterwijk van Gallery Untitled een zeer succesvolle galerie te maken.

Met een oppervlakte van meer dan 350 m2 permanente galerieruimte is Gallery Untitled in één klap de grootste galerie van Rotterdam. In een prachtig oud schoolgebouw van SKAR aan de Koningsveldestraat 14 in Rotterdam Noord zit het vol met creatieve geesten. Restaurant de Kok en Tuinman opent in december haar deuren. Volgend jaar wordt de binnenplaats omgetoverd tot een groene oase en komt er in samenwerking met Gallery Untitled een beeldentuin.

Kunstenaars Gallery Untitled zijn oa Carlijn Kingma, Sasja Hagens Sander Buijk, Raoul Deleo, REM Atelier, Johan Kleinjan, Peter Bastiaanssen, Pepijn van den Nieuwendijk en Lenny Oosterwijk.

Gegevens

Datum:
januari 13
Tijd:
15:30 - 18:00
Kosten:
€10