08 mei 2007
Uitgaande email, 16u48

~Aangaande PJ Harvey~

Joram!

Ik heb het grote geluk dat ik al vanaf mijn 5e bevriend ben met Noor, die net zoals als ik is, maar dan helemaal anders.

De puberteit, nee, de middelbare school had ik niet overleefd zonder haar. Als ik Noor toch niet had gehad om samen in haar slaapkamer ons liefdesverdriet te verdrinken in haar single malt whiskeycollectie (Drinken onder de zestien? JA! NU EVEN WEL! Wij hebben namelijk pijn aan ons HART!), dan had ik nu misschien wel met een hypotheek en een man met een snor en twee saaie kinderen in een wijk in Venlo-Zuid gewoond.

En als dat al niet erger kan, was het zéker nog niksiger met me geworden als ze niet 4-Track Demos van PJ Harvey op cassette had gehad.

Dit was onze lievelings.
Het kwam wel vaker voor dat het mee-gillen en mee-brullen op het eind eindigde in een hoestbui (of op goeie dagen zelfs kokhalzen).

Damn.
Ik ga deze email denk ik gewoon zometeen even integraal op mijn weblog zetten.
Zucht.
Ik ben een nerd.

Bij Noor thuis hadden ze op een gegeven moment, in '96 ongeveer, een nest New Foundlanders. De pup die ze zelf mocht houden heeft ze toen zelfs Polly genoemd. Wat natuurlijk totaal bizar is, voor een hond van zulks een gigantisch ras.
(Een andere pup heette Trent. Maar die werd al gauw verkocht.)

Fijne stukjes schrijf je de laatste tijd.

Liefs,
Het meisje dat op dinsdag het bier schenkt

16:51


Mijn dochter heet Noor.
En ik ben 'n single malt liefhebber,
maar dan wel
vanaf m 'n dertigste...
Wíj dronken ouwe met ijs,
dat leek erop
maar viel onder
binnenlands gedestilleerd...

Trent als in die van NIN? Da's wel een coole puppy-naam natuurlijk :)

Also, PJ. Kennu deze al. Duetje. Truste

http://www.youtube.com/watch?v=dOheKFSYvag

Naam
Email
Website
Onthouden?
Reactie (HTML is toegestaan):